AMC en FOX bevestigen The Walking Dead seizoen 3

Zombies jagen in The Walking Dead

Frank Darabont sprak al eerder over plannen voor The Walking Dead seizoen 3. Frank Darabont antwoordde destijds op een vraag over een character uit de comics: I can officially tell you Michonne is coming in the third season. Producer Gale Anne Hurd voegde er aan toe: If we get a third season. So everyone better watch season two. Met het ontslag van showrunner Darabont was dit toekomstbeeld opeens erg onzeker geworden.

In Amerika zijn de eerste twee afleveringen van The Walking Dead seizoen 2 een succes en dat is voor AMC de reden om het derde seizoen officieel aan te kopen. In een persbericht laat Charlie Collier, hoofd van de kabelzender, weten: “We zijn verheugd om vandaag te laten weten dat de ‘doden’ blijven leven, want we hebben ‘The Walking Dead’ verlengd voor een derde seizoen hier op AMC en wereldwijd bij onze geweldige partners Fox International Channels.”

Afgehakte armen op Nederlandse stations?
Aanstaande donderdag worden er in de buurt van diverse Nederlandse treinstations “afgehakte armen” verstopt. Dit in het kader van de Nederlandse première van The Walking Dead seizoen 2, die vanaf 1 november in de Benelux op FOXlife te zien is. Deze realistische, bloederige ledematen liggen voor het oprapen, mits de voorbijganger dapper genoeg is natuurlijk! Bij het vinden van deze arm heeft de gelukkige vinder meteen een Walking Dead-prijs gewonnen. Om de fans niet volledig in het duister te laten, worden er op donderdag via Facebook hints gegeven waar de handen liggen.

The Walking Dead seizoen 2 start dinsdag 1 november 21.20u op Foxlife.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
14 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Haha, gave manier om de serie te promoten 😀 Jammer dat ik morgen niet met de trein hoef te reizen.

En erg nice dat er een derde seizoen komt natuurlijk, maar ik had ook niet anders verwacht eerlijk gezegd, na zoveel positieve reacties. Blijft wel zonde dat Darabont er niet meer aan werkt.

Don Julio
11 jaren geleden

Laat ze nou ook even alvast seizoen 4 t/m 9 aankondigen 🙂

Rick
Rick
11 jaren geleden

Deze serie is zo ziekelijk vet!!

KAN NIET WACHTEN OP DEEL 3!!!!

akau
akau
11 jaren geleden

Super serie!! laat ze inderdaad seizoen 4/9 aankondigen en wellicht nog de 10e…

Jan
Jan
11 jaren geleden

ik heb gehoord dat ze hebben bij getekend(weet niet of dit al naarbuiten gekomen is) dat ze hebben bij getekend voor seizoen 3,4,5 en 6

Lennard
Lennard
11 jaren geleden

Nog nooit zo’n gruwelijk goede serie gezien. Nu flink de smoor er in dat seizoen 2 pas in februari door gaat!

Sjaakie
Sjaakie
11 jaren geleden

Ik kan niet wachten op seizoen 3, ga seizoen 1 zo halen op blue ray. Erg goede serie, hoop dat ze verder gaan trekken en de spanning gaan opzoeken.

tim
tim
11 jaren geleden

ik vin het zeker een mooie seri jammer dat hij niet op tv komt zou nog leuker zijn. hoop snel seizoen 3 te zien en hoop dat er naar 3 nog meer komen.

Anita
Anita
11 jaren geleden

Het is zeker een goeie serie. Voor mij mag er nog wel een paar seizoenen komen.
Je kan hem ook op foxhd zien als je ziggo extra heb

damian
damian
11 jaren geleden

Deze serie is zooooo vet, elke dinsdag avond kijken op foxlife om kwart over 9 !
wel een stom einde van seizoen 2, hopen dat seizoen 3 snel komt !

Stef
Stef
11 jaren geleden

Wil net zeggen, een beetje tv provider vandaag te dag heeft ook foxlife en daar wordt deze serie vanaf de eerste aflevering van seizoen 1 elke dinsdag uitgezonden en vele herhalingen van die aflevering de dagen erna. Ondertussen het eerste seizoen al op blue ray in huis gehaald om deze tussenstop door te komen, maar heb ook geheel seizoen 1 en alle tot nu toe uitgezonden afleveringen van seizoen 2 op mijn mediabox staan van UPC. 😉

theflyingdutchman
theflyingdutchman
11 jaren geleden

gewoon naar icefilms gaan kan je ze ook zien

14
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x