AMC en FOX bevestigen The Walking Dead seizoen 3

Zombies jagen in The Walking Dead

Frank Darabont sprak al eerder over plannen voor The Walking Dead seizoen 3. Frank Darabont antwoordde destijds op een vraag over een character uit de comics: I can officially tell you Michonne is coming in the third season. Producer Gale Anne Hurd voegde er aan toe: If we get a third season. So everyone better watch season two. Met het ontslag van showrunner Darabont was dit toekomstbeeld opeens erg onzeker geworden.

In Amerika zijn de eerste twee afleveringen van The Walking Dead seizoen 2 een succes en dat is voor AMC de reden om het derde seizoen officieel aan te kopen. In een persbericht laat Charlie Collier, hoofd van de kabelzender, weten: “We zijn verheugd om vandaag te laten weten dat de ‘doden’ blijven leven, want we hebben ‘The Walking Dead’ verlengd voor een derde seizoen hier op AMC en wereldwijd bij onze geweldige partners Fox International Channels.”

Afgehakte armen op Nederlandse stations?
Aanstaande donderdag worden er in de buurt van diverse Nederlandse treinstations “afgehakte armen” verstopt. Dit in het kader van de Nederlandse première van The Walking Dead seizoen 2, die vanaf 1 november in de Benelux op FOXlife te zien is. Deze realistische, bloederige ledematen liggen voor het oprapen, mits de voorbijganger dapper genoeg is natuurlijk! Bij het vinden van deze arm heeft de gelukkige vinder meteen een Walking Dead-prijs gewonnen. Om de fans niet volledig in het duister te laten, worden er op donderdag via Facebook hints gegeven waar de handen liggen.

The Walking Dead seizoen 2 start dinsdag 1 november 21.20u op Foxlife.

Interessant artikel?

14 gedachten over “AMC en FOX bevestigen The Walking Dead seizoen 3”

 1. Haha, gave manier om de serie te promoten 😀 Jammer dat ik morgen niet met de trein hoef te reizen.

  En erg nice dat er een derde seizoen komt natuurlijk, maar ik had ook niet anders verwacht eerlijk gezegd, na zoveel positieve reacties. Blijft wel zonde dat Darabont er niet meer aan werkt.

  Beantwoorden
 2. Ik kan niet wachten op seizoen 3, ga seizoen 1 zo halen op blue ray. Erg goede serie, hoop dat ze verder gaan trekken en de spanning gaan opzoeken.

  Beantwoorden
 3. Deze serie is zooooo vet, elke dinsdag avond kijken op foxlife om kwart over 9 !
  wel een stom einde van seizoen 2, hopen dat seizoen 3 snel komt !

  Beantwoorden
 4. Wil net zeggen, een beetje tv provider vandaag te dag heeft ook foxlife en daar wordt deze serie vanaf de eerste aflevering van seizoen 1 elke dinsdag uitgezonden en vele herhalingen van die aflevering de dagen erna. Ondertussen het eerste seizoen al op blue ray in huis gehaald om deze tussenstop door te komen, maar heb ook geheel seizoen 1 en alle tot nu toe uitgezonden afleveringen van seizoen 2 op mijn mediabox staan van UPC. 😉

  Beantwoorden

Plaats een reactie