The Windmill Massacre te zien tijdens Halloween Horror Show 2016

Regisseur Nick Jongerius heeft bekend gemaakt dat The Windmill Massacre te zien zal zijn tijdens Mr. Horror’s Halloween Horror Show 2016. Daarmee is de Hollandse horrorproductie de eerste bevestigde film van de achtste editie van de populaire horrornacht die plaats zal vinden in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober. Overige informatie over de programmering en de deelnemende theaters van de HHS2016 volgt nog.
Nieuwe poster The Windmill Massacre
Samen met het nieuws over de Halloween Horror Show, presenteerde Jongerius de nieuwe poster van de film. Hoewel het een Nederlandse productie betreft, heeft The Windmill Massacre een internationale cast (Charlotte Beaumont, Noah Taylor, Tanroh Ishida, Adam T. Wright, Ben Batten, Fiona Hampton en Bart Klever), de film is dan ook Engelstalig. In The Windmill Massacre komen de Australische Jennifer en een groepje toeristen door het noodlot terecht bij een molen met een macaber verleden. Naar verluid leefde hier een molenaar die duivelaanbidder was en mensen offerde aan de molen. Nu de molen nieuwe bezoekers heeft, lijkt de geschiedenis zich te herhalen.

Na de Halloween Horror show zal de Nederhorrorfilm in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Voor diegenen die niet zo lang kunnen wachten; de Nederhorrorfilm gaat op 24 september in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie