‘Toyland’ thema 17e Halloween Amsterdam, kaartverkoop begonnen!

Al voor de 17e keer organiseert Amsterdam Spook een Halloweenfeest in Amsterdam, dit jaar is het thema Toyland. Vandaag start de verkoop van Early Bird tickets.

Toyland

Natuurlijk denk je daarbij meteen aan Child’s Play, waarvan dit jaar The Cult of Chucky uitkomt. Of The Puppet Master, welke een reboot krijgt met The Littlest Reich. Of denk aan de pop Billy uit Saw, waarvan Halloween de 8e film uitkomt. En ook de pop Annabelle verschijnt dit jaar weer in die bioscoop.
SAW
Toyland lijkt daarmee een uitstekend en actueel horrorthema. Dan hebben we nog niet eens door alle klassiekers gekeken.

Toys ‘R After Us

Kun je je nog herinneren waar je als kind het liefst mee speelde? Was het je Furby, G.I. Joe of Barbie? Ze gaven je hun beste jaren en jou je beste jaren – ze gaven je hun alles. En waar zijn ze nu? Ze liggen afgedankt, stoffig, vuil, onthoofd en alleen in een doos op zolder. Of misschien heb je ze voor 10 cent verkocht aan een verwend kind tijdens een rommelmarkt. Je bent ze vergeten. En je dacht dat je veilig was. Tot nu. Speelgoed en poppen. Je gaf ze het leven en nu zijn ze uit op het jouwe.

Toy Story of TerrorMaak deel uit van een nacht met creatieve artiesten, verknipte optredens, griezelige decors en zieke kostuums – allemaal op touw gezet door The Puppet Master. Verwacht thematische cocktails, een fotostudio en een workshop voor het maken van een duivelse handsok. Kom je spelen…?

Lokatie en kaartverkoop

TOYLAND Halloween-kostuumfeest
Tolhuistuin, IJpromenade 2
28 oktober 2017
21.30 – 05.00 uur
De kaartverkoop is vandaag begonnen. Er zijn een beperkt aantal Early Spook-tickets verkrijgbaar voor €19,50. Normale tickets kosten €26 in de voorverkoop (€30 aan de deur).
Meer informatie en kaartverkoop op HalloweenAmsterdam.com.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie