Deze horrorfilms & -series staan nu op Disney+ Star!

Disney+ gaat haar aanbod uitbreiden met “Star”. Dit wordt volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en krijgt een eigen pagina. Daar vind je vanaf morgen, 23 februari, duizenden uren aan series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios. Daarmee stijgt de prijs van je Disney+ abonnement wel naar bijna negen euro.

Is het de moeite waard voor horrorfans? Nou, we bekeken de lijst van films en series in het aanbod en highlighten even voor je de voor ons interessante titels.

TV-series

Helstrom - Trailer (Official) • A Hulu Original

Films

Het volledige Disney+ Star-aanbod vind je hier!

Zeker geen slechte lijst, maar weinig verrassends nog. In combinatie echter met de bestaande catalogus en de aankomende nieuwe Marvel, Alien en (duistere) Star Wars series, die veel genrefans weten te waarderen, kan dit aanbod vast veel horrorfans over de streep trekken lid te worden van deze streamingdienst.

En laten we niet vergeten dat dit pas het begin is! Binnenkort komen er nog een paar titels aan, waaronder:
American Horror Stories. Een spin-off van de ‘American Horror Story’, waarbij elke aflevering een verhaal is.
Only Murders In The Building volgt drie onbekenden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken. Het drietal raakt plotseling zelf betrokken bij een moord.

Sommige series zoals The Walking Dead, American Horror Story en The X-files zijn ook nog bij andere streamingdiensten beschikbaar en blijven daar tot de licentie verloopt. Zit je daar middenin, dan is direct overstappen dus niet direct noodzakelijk. Maar ergens in het komende jaar zal je toch moeten wisselen.

Welke films en series ga jij direct kijken? En mis jij nog?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Deze horrorfilms & -series staan nu op Disney+ Star!”

  1. Toch maar weer Disney+ genomen! Na seizoen 1 van The Mandalorian te hebben gezien, vond ik het niet echt meer de moeite waard, maar deze nieuwe content – en in het bijzonder American Horror Story – heeft me overtuigd om mijn abonnement toch maar te heractiveren.

    (Bijzonder trouwens dat ze Another Earth en I Origins hebben toegevoegd. Geen horror, maar wel aanraders!)

    Beantwoorden

Plaats een reactie