Deze 5 Halloweenfeesten pakken flink uit!

Dit is een artikel van een vorig jaar. Kijk hier voor de laatste Halloween-updates.

Iedere kroeg of club organiseert wel een feestje met Halloween, maar welke locaties pakken er echt uit? We doen het niet voor een normale clubavond waar één pompoen is neergezet, een spinnenweb is opgehangen en een paar mensen misschien wat schmink op hebben. Nee, we gaan alleen voor de échte Halloweenfeesten en hebben we gekeken naar thema, aankleding en dresscode ‘verkleden is verplicht’. Het lijstje werd niet heel erg lang. Waar we voor spookhuizen door het hele land activiteiten vonden, wordt er voor de feesten vooral in hoofdstad Amsterdam flink uitgepakt.
Naar welk feest ga jij? Hebben we nu echt een vet feest gemist, laat het weten in de comments!

Haarlem Halloween


Op vrijdag 25 oktober wordt het Patronaat in Haarlem omgebouwd tot een gruwelijke spookslot. De lugubere avond zal twee zalen hebben ‘The Graveyard’ voor het hitjes, dance, house en ‘The Dungeon’ voor de silent disco met 3 kanalen.
Net als de vorige twee edities (locatie het Schip) is er voorafgaand de Haarlem Halloween Parade, deze straks om 20u30 op de Grote Markt.
Kaarten voor het feest zijn te koop voor €23,50 (early bird), deelname aan de parade is gratis.

Crazy Sexy Cool Rotterdam


Waarom zou je met een Halloween-feest wachten tot de avond valt? Het Crazy Sexy Cool Festival in het Zuiderpark, Rotterdam begint zaterdag 26 oktober al om 14u00!
Het park wordt omgedoopt tot één grote nachtmerrie met overdekte area’s, scare zones en hordes zombies. En de line-up is ook niet verkeerd; Jebroer, The Partysquad, Yung Felix, Freddy Morelra, Dopebwoy, Jayh, Snelle, Numidia, Rolf Sanchez, D-Rashid, Caza en meer.
Tickets zijn voor €33,85 online te koop.

Amsterdam Halloween · A Japanese Horror Story


Voor de 11e keer wordt er op het Westergasterrein in Amsterdam een Halloweenfeest georganiseerd. De Japanse boosaardige Kuchisake Onna, oftewel de ‘Slit-Mouthed Woman’ die volgens de legendes al sinds het jaar 1200 dood en verderf zaait, nodigt iedereen op zaterdag 26 oktober in de Westerunie voor A Japanese Horror Story.
Het feest heeft drie zalen, waarvan binnenkort de line-up bekend gemaakt wordt. Ticket zijn te koop vanaf €22,50 (early bird).

Halloween Glow Boat Party X Carnival Of The Dead Amsterdam


Een originele combinatie: Spring om 18u op een boot en begint de al varend op het IJ de Halloween Glow Boat Party. Rond een uurtje of 22u legt het schip aan en verplaats je naar Panama om daar door te gaan met het Carnival Of The Dead!
Combitickets zijn voor €30 te koop, voor €15 kun je ook alleen naar Panama gaan.

Halloween Festival TivoliVredenburg


In Utrecht worden vier zalen van TivoliVredenburg ingezet voor het jaarlijkse Halloween Festival. Waarbij één zaal voor de silent disco, een karaokezaal en een chillzone. Over het algemeen klinkt het nog een beetje als een standaard zaterdagavond. Gelukkig wordt Club Nine voor die avond omgebouwd tot spookhuis.
Eigenlijk hadden we gezegd dat alleen feesten met ‘verkleden verplicht’ op deze lijst zouden eindigen, deze zien we door de vingers als een soort van aanmoediging! Tickets vanaf 13,50 vind je online.


Lees ook:

Vier Halloween in deze 8 pretparken
5 Spookhuizen en Escape Experiences voor echte thrillseekers
7 leuke Halloween-activiteiten

Heb of weet jij nog een Halloween-feest dat al het bovenstaande overtreft? Of minstens evenaart. Plaats het in het reactieveld hieronder!
Houdt het volgende format aan:
– Titel
– Omschrijving
– datum/tijden
– prijzen + tickets(link)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie