Streamingdienst HBO Max komt vanaf 8 maart naar Nederland

hbo max 8 maart naar Nederland

Goed nieuws: we krijgen er weer een streamingdienst bij! En eentje met niet de minste titels: vanaf 8 maart zal HBO Max beschikbaar zijn in Nederland. Lees het laatste nieuws over deze Nederlandse nieuwkomer en hun horroraanbod hieronder.

HBO Max is een bekende speler in de streamingdiensten. Je kent vast wel de originele HBO-series als Game of Thrones en Sex and the City, of films zoals de laatste Dune en Matrix: Resurrections. Bioscoopfilms van Warner Bros. zullen al 45 dagen na bioscooprelease op het platform te zien zijn!

Het horroraanbod is nog niet helemaal bekend, maar HBO Max heeft enkele horrorproducties in ontwikkeling op het moment: de HBO Max Originals films Evil Dead Rise en Final Destination 6. En qua series kun je uitkijken naar Final Girls Support Group, Point Horror, 30 coins, The Baby, The Last of Us en Gremlins: Secrets of the Mogwai. Daarnaast heeft de Amerikaanse versie van de streamingdienst ook meerdere horrorklassiekers beschikbaar zoals The Blob, Event Horizon, The Exorcist en de The Evil Dead trilogie.

Lees ook: Dat wordt bingen! Deze horrorseries verschijnen in 2022!

HBO Max heeft zijn brede repertoire te danken aan onder andere Warner Bros., HBO als zender en HBO Originals, TNT, CNN, DC, Cartoon Network, Adult Swim en Turner Classic Movies. Wat in het Nederlandse aanbod komt is nog niet helemaal duidelijk, maar de afbeelding en teaser die HBO Max Nederland heeft geplaatst belooft wat!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

In Europese landen waar HBO Max eerder beschikbaar kwam, is de prijs 9 euro per maand of 70 euro per jaar. De prijs voor Nederland is nog niet bekendgemaakt, maar dat zal niet lang meer duren. Hopelijk weten we binnenkort meer over wat we mogen verwachten en tegen welke prijs – én een vette kortingsactie van HBO Max om mee af te trappen!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Streamingdienst HBO Max komt vanaf 8 maart naar Nederland”

 1. Noem dat maar goed nieuws. Nog een streaming service erbij. Eerder kon je HBO gewoon via Ziggo kijken, nu moet je het apart afsluiten. Samen met Disney+, Discovery+, Apple, Netflix, Videoland, NPO+ en al die andere grote en kleine streamers.
  Ik heb het eens uitgerekend dat als ik alles legaal wil kijken ik ruim 100 euro in de maand kwijt zou zijn.
  Dat doen we dus maar niet. Er zijn zat andere opties. En als ik een serie of film echt goed vindt, dan beland hij altijd na verloop van tijd op mijn DVD/BR schap.

  Beantwoorden
 2. Positieve stap dat Ziggo niet meer de HBO content gijzelt voor 15 euro per maand met alles in HD. Argument dat zoveel diensten veel geld gaan kosten bij elkaar is wat mij betreft niet relevant; het is vrij makkelijk 1 of 2 diensten voor 1 maand te nemen, de content te kijken die je aanspreekt en dan weer op te zeggen en te rouleren naar de volgende dienst. Het zijn geen houdgreep jaarabonnementen zoals bij de kabelaars.

  Overigens gebruik ik al een aantal maanden HBO MAX via een Scandinavisch account en het aanbod is zeker een rijke toevoeging als je houdt van films en tv. 30 Coins nog niet gekeken maar schijnt een goede te zijn. Evenals Raised by Wolves waarvan morgen het tweede seizoen start!

  Beantwoorden

Plaats een reactie