FOX wil een tv-serie van The Exorcist maken

Al in 2012 was er nieuws rondom The Exorcist tv-serie, scenarist-regisseur Sean Durkin werkte aan een versie voor het kleine scherm. William Peter Blatty, schrijver van het boek waar ook de gelijknamige film van William Friedkin op is gebaseerd, meldde direct dat Sean Durkin helemaal geen toestemming had gevraagd. Hierna bleef het stil.

Deze week werd bekend dat FOX/20th Century Fox TV een pilotaflevering heeft besteld voor een Exorcist-serie. Producent Morgan Creek werkt met Jeremy Slater die het script al in 2013 schreef als idee voor een serie.

The Exorcist wordt beschreven als een meeslepende, psychologische thrillerreeks die twee zeer verschillende mannen volgt bij hun aanpak van een gruwelijk geval van demonische bezetenheid eenn familie en worden geconfronteerd met gezicht van echte kwaad.
The Exorcist
Het idee past wel in het rijtje van recente lading tv-serie gebaseerd op horrorfilms;

Maar moet iedere klassieker een tv-serie worden?
Of, van welke klassieker zie jij nog graag een tv-serie?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Vind de orginele Exorcist echt een super film. Maar alle delen daarna vond ik erg tegenvallen. Daarvoor hoeft er voor mij geen serie gemaakt te worden.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x