The Walking Dead: Daryl Dixon vanaf 11 december op STAR Channel

The Walking Dead Daryl Dixon

Daryl Dixon; In de originele comics van Robert Kirkman bestond hij niet, nu heeft het populaire personage uit de The Walking Dead-serie zijn eigen spin-off! Het eerste seizoen van 6 afleveringen is vanaf 11 december te zien op tv-zender STAR Channel (voorheen FOX).

Ook zullen volgend jaar de spinoffs Tales of The Walking Dead, The Ones Who Live en Dead City èn een nieuwe docuserie The Walking Dead: Origins in Nederland door STAR Channel worden uitgezonden.

In The Walking Dead: Daryl Dixon spoelt Daryl (Norman Reedus) aan in Frankrijk ten tijde van de oorsprong van het zombievirus. Hij probeert erachter te komen hoe hij daar is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk terwijl hij een weg terug naar huis hoopt te vinden. Tijdens zijn reis maakt hij nieuwe connecties met zowel vrienden als vijanden die zijn uiteindelijke ultieme plan compliceren.

Naast Norman Reedus spelen Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi en Louis Puech Scigliuzzi een rol in deze spin-off van The Walking Dead. De serie werd geproduceerd door Scott M. Gimple, Showrunner David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath en Daniel Percival.

The Walking Dead: Daryl Dixon is vanaf maandag 11 december elke maandag om 22:00 uur te zien. Maar zet de tv aan om 20u00, want vanaf 11 december zie je dan ook elke maandag een dubbelaflevering van Chucky seizoen 3. De komende 5 maandagen is de nieuwe serie From te zien op Star Channel.

Wat vind jij van het personage Daryl Dixon?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Walking Dead: Daryl Dixon vanaf 11 december op STAR Channel”

  1. ik heb de hele serie gevolgd van the walking dead en vind daryl dixon geweldige acteur en ben nu deze serie op star aan het opnemen zodat ik het in 1 keer kan kijken. de serie is gewoon top!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie