Trailer en poster voor The Frankenstein Theory

The-Frankenstein-TheoryHet boek Frankenstein, the Modern Prometheus van Mary Shelley uit 1818 is weer helemaal in. Zo baseerde Tim Burton zijn korte en afgelopen jaar lange film Frankenweenie losje op het boek, wekte Richard Raaphorst de nazizombiefilm Worst Case Scenario opnieuw tot leven als Frankenstein’s Army, werkt de Amerikaanse zender TNT aan een bewerking van Dean Koontz’ Frankenstein en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Er verschijnen ook projecten die wat minder aandacht krijgen, zoals The Frankenstein Theory van de makers van The Last Exorcism.

Wat als Frankenstein geen fictie was, maar waarheid? Professor John Venkenheim heeft betrouwbare aanwijzingen dat het monster bestaat en zich binnen de poolcirkel verbergt. Samen met een documentairecrew gaat hij op onderzoek uit. Maar wat als deze 300 jaar oude creatie nog gevaarlijker is dan in de verhalen?

Het plot en de onderstaande trailer tonen behoorlijk wat overeenkomsten met The Troll Hunter.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Frankenstein Theory verschijnt in maart in Amerika op dvd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailer en poster voor The Frankenstein Theory”

  1. Ben toch wel benieuwd.. ook al is er sinds 1974 geen leuke Fankenstein-film meer gemaakt.. (ok Frankenstein’s Army is erg cool 🙂 )

    …maar Troll Hunter vond ik erg leuk dus ga em wel ff checken

    Beantwoorden

Plaats een reactie