De allerbeste horrorfilms van 2012

2012 was een goed horrorjaar; voor elke horrorliefhebber zat er wel wat bij. Demonen, geanimeerde zombies, vampieren, boogeyman’s, geesten en zelfs de mensheid zorgde voor aardig wat schrikmomenten. Wij hebben een lijst gemaakt met de beste horrorfilms van 2012 die in Nederland/België zijn uitgekomen. Ieder redactielid mocht drie films aanleveren en in één zin vertellen waarom deze zo geweldig is. Dit leverde deze toplijst met films op die je gewoon moet hebben gezien! Laat in de reacties ook jouw top 3 achter!

9. Dark Shadows

‘Ik vrees, dat Tim Burton, wat mij betreft, eigenlijk weinig verkeerd kan doen. Vooral die blonde vampier is geniaal.’
Miriam

Lees de recensie van Dark Shadows | Koop via Bol.com
http://www.youtube.com/watch?v=VIeN5Co3HDc

Op 8. The Possession ->

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

19 gedachten over “De allerbeste horrorfilms van 2012”

 1. 1. The Cabin In The Woods
  2. The Woman
  3. Killer Joe

  Was best een aardig jaar vond ik. Doen jullie trouwens ook mee aan de top 100 aller tijden van Schokkend Nieuws? Ben erg benieuwd wat jullie de beste films vinden.

  Beantwoorden
 2. Zowel The Possession als Sinister stelde mij teleur.
  De beste Horror van 2012 was voor mij The Innkeepers, helaas is deze in NL nog steeds niet uit.

  Beantwoorden
 3. hoi ik heb gisteren Reeker deel 1 en @ gekeken moet wel zeggen .heb echt moeten wachten tot het allerlaatste .voordat ik er achter kwam hoe het nu in elkaar zat, vergeleek hem eerst een beetje met Final Destination, deel 1 en 2 van Reeker is voor een horror fan die van lekker veel goor houd een aanrader, geniet er maar van, grtjs Ser

  Beantwoorden
 4. Kan iemand mij helpen? Ik zoek een horrorfilm uit 2013 of 2014 die heel goede reacties had gekregen en ik dacht dat die iets met Evil in zijn naam had….

  Beantwoorden
  • hoi Pauline moet dat niet toevallig Evid Dead zijn die vorig jaar was uitgekomen, mocht dat wel zo zijn veel plezier met deze film, ik vond hem super goed qua effecten, grtjs Ser.

   Beantwoorden

Plaats een reactie