‘Resident Evil Village’ week & Scavenger Hunt uitslag

ook de site was lekker in Resident Evil: Village-sferen

Afgelopen week verscheen Resident Evil Village op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia en PC. Voor ons een reden om een week lang in de Resident Evil-franchise te duiken! Even een terugblik op de volle week:

De nieuwe game is een direct vervolg op deel 7, dus doken we opnieuw in Resident Evil 7: BioHazard. Daar bleef het niet bij, we keken ook de hele geschiedenis van de Resident Evil-games door en blikten we terug op de monsters. Met die bagage op zak doken we in het nieuwste deel voor de review: Resident Evil: Village.

Als extraatje voor het 25-jarig bestaan van de reeks, krijgt iedereen die deel 8 koopt deze zomer nog een extraatje: RE:Verse. Af en toe is deze in beta en Sander dook er in!

Afgelopen donderdag streamden we het eerste uur van Village op Twitch, dit was na de pittige Resident Evil-pubquiz waar Benjamin de Collector’s Edition won!

Wie de pubquiz heeft gemist of nog eens terug wil lezen: deze meer feitjes lees je in Wat je nog niet wist over de Resident Evil-games en Resident Evil leeft ook in films, boeken en zelfs op het toneel!

Oplossing Resident Evil Scavenger Hunt.

Ook waren er afgelopen week letters te vinden in onze Resident Evil-content, waarmee je een woord en een naam kon vormen. Waar kon je de letters vinden?

3 mei: Terugblik Resident Evil 7 – ergens middenin:

3 mei: Het vastgepind bericht in het Discord-kanaal:

4 mei: Onderaan geschiedenis van Resident Evil-games:

6 mei: In deze instagram-post, laatste foto, linksboven:

7 mei: In het stuk van Resident Evil in films, boeken en toneel:

8 mei: Bovenin de top 5 Resident Evil Monsters

9 mei: Bovenaan bij de Wat je nog niet wist over de Resident Evil-games

9 mei: En de laatste letter, de U, vond je in dit facebook-bericht:

Het lijkt alsof je een enorme chaos aan letters hebt ontvangen. Er waren wel een aantal hints, zo moest het te maken hebben met Resident Evil. En werd er eerst gevraagd om twee namen en daarna om een naam en woord. Maar eigenlijk staan ze gewoon op de goede volgorde.

En dan valt er te lezen: ‘Mother Miranda’ en ‘Umbrella’. Uit de goede inzendingen zijn Herman en Robin getrokken als winnaars!

Nog een bedankje naar Sander voor het schrijven van een deel van de artikelen en het streamen. En ook een bedankje naar Koch Media voor het beschikbaar stellen en verzenden van de Capcom-prijzen!
Ik hoop dat jullie deze thema-week, pubquiz en scavenger hunt leuk vonden. Ik zelf zeker wel en hoop het vaker te kunnen doen!

Interessant artikel?

2 gedachten over “‘Resident Evil Village’ week & Scavenger Hunt uitslag”

  1. Erg leuk gedaan! Was mij serieus niet opgevallen dat alles in de juiste volgorde stond / antwoorden zo af te lezen waren.
    Wel de juiste antwoorden ingestuurd, helaas geen geluk. Winnaars, gefeliciteerd!
    Op naar de volgende!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie