Spoken jagen met Josh Gates in Syfy’s Stranded

Josh GatesFans van Destination Truth en Joshua Gates kunnen hun hart ophalen. Nu de Destination Truth tijdelijk ‘on hold’ staat, komt er een andere spannende realityserie met onze avonturier waarin we opzoek gaan naar paranormale verschijnselsen.

Ping Pong Productions (Destination Truth, Finding Bigfoot), Blumhouse (Paranormal Activity, The River, Sinister, Insidious) en avonturier/presentator/producer Josh Gates bundelen hun krachten voor Stranded; een nieuwe zesdelige realityserie die een paranormaal en psychologisch experiment gaat documenteren.

Elke aflevering duurt een uur en gaat elke keer over over een groep van 3 enthousiaste amateur-onderzoekers; dit kunnen broers/zussen, huisgenoten of vrienden zijn. Elk team zal worden gedropt op één van de meest paranormale locaties in de Verenigde Staten en krijgen een handheld camera om hun ervaringen te registreren. Ze zitten 5 dagen vast op hun locatie, zonder hulp, zonder cameracrew, helemaal alleen.

De beelden van de teams worden aangevuld door beelden van strategisch geplaatste camera’s, zodat we niets missen. Tijdens de opsluiting op locatie krijgt te groep te maken met gevoelens als angst en verlatenheid; is alles dat ze zien echt of speelt het zich of in hun hoofd? Kunnen de makers vastleggen wat paranormaal is en wat psychisch?

De creepy locaties waar de onderzoekers gedropt worden zijn Star Island, ‘Seaview Terrace’ Carey Mansion,
West Virginia Penitentiary, Burn Brae Manor, Three Valley Chateau en Yorktown Memorial Hospital.

Stranded wordt vanaf 27 februari 2013 uitgezonden op de Amerikaanse Syfy. Of we in Nederland ook kunnen gaan genieten van deze show is nog niet bekend. Fingers Crossed!

Joshua Gates over Stranded
http://www.youtube.com/watch?v=klTEzNbvwrM

Teaser Stranded:

Beeldimpressie Stranded
[vimeo 44278503 w=620 h=348]

Voorproefje ‘Open Window’

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie