Mediakit De Nachtvlinders | Adverteren & Samenwerken

Nederlands populairste horrorwebsite biedt dagelijks nieuws en reviews over film, tv, games, boeken, speelgoed en evenementen. Als het duister of griezelig is en relevant in Nederland dan proberen De Nachtvlinders het onder de aandacht te brengen.

Het doel? We willen horror in Nederland toegankelijker maken, laten zien dat het meer is dat afgehakte ledematen en emmers bloed.

Samenwerken: Naast de redactionele inhoud zijn er veel mogelijkheden om uw merk of product extra onder de aandacht te brengen. Denk aan:

  • Prijsvragen & Kortingsacties
  • Sponsoring van Themaweken
  • Adverteren op de website

Oktober is Halloween-maand. De Nachtvlinders ziet in deze periode een verdubbeling van het aantal bezoekers.
De maand sluiten wij af met een Halloween-themaweek.

Neem op tijd contact met ons op om een samenwerking hiervoor af te stemmen.

Advertentielocaties

De meest in het oog springende locatie is Boven, de advertentie verschijnt na de eerste alinea, zo komen alle bezoekers in aanraking met het gepromote product. Bij de locatie Onder verschijnt de advertentie ná alle artikelen en bereikt daarmee de meest geïnteresseerde lezers.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zoveel boven en onder af te nemen, extra aandacht voor een voordeliger tarief. Let wel dat lastiger te plannen zijn, het is dus het advies deze vroegtijdig te boeken.

De Nachtvlinders houdt een goede mix te houden tussen gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers en aandacht voor de adverteerders. Hier vind je de tarieven. Advertentieruimte wordt verkocht op week- of maandbasis.

Voor meer informatie en de tarieven kun je contact opnemen met:
Frank Mulder
frank@denachtvlinders.nl
0652560379

De Nachtvlinders is een geregistreerd merk in de Benelux en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KVK: 65705874.